Stugor och rum

Sänglinne och slutstäd ingår ej. På bokningssidan kan både städ och sänglinne väljas till i din bokning. Även om du har med egen sovsäck måste du ha ett underlakan och ett örngott. Hundar är välkomna men kostar extra.

Lillstugan

Vår nyaste stuga för de som vill ha lite
mer modernt boende.
2+2 bäddar.
Stuga med kök, sovloft, wc och dusch. 2 av bäddarna uppe på sovloft och 2 av bäddarna i bäddsoffa i stugan.
Sänglinne och städning ingår ej.
På bokningssidan kan både städ och sänglinne väljas till din bokning om så önskas.

Farmors stuga

Stuga i två plan med bäddsoffa för 2 personer på undervåningen och två sovrum på övervåningen med 2 sängar i varje rum. Dusch och wc på övervåning och en wc på undervåning. 3 rum & kök, 4+2 extrabäddar. Sänglinne och städning ingår ej. På bokningssidan kan både städ och sänglinne väljas till i din bokning om så önskas.

Härbret

Mycket charmig och mysig timrad stuga med sovloft med 3 bäddar, allrum med bäddsoffa, kök & WC med dusch, 3+1 extrabädd. Sänglinne och städning ingår ej. På bokningssidan kan både städ och sänglinne väljas till din bokning om så önskas.

Ottfjällstugan- vandrarhem

7 dubbelrum. Gemensamt Kök. WC & dusch i korridoren. Är man en grupp går hela stugan att hyra, ring för pris info. Sänglinne och städning ingår ej. På bokningssidan kan både städ och sänglinne väljas till din bokning om så önskas.

Campingstuga 4 bäddar

Liten stuga med två våningssängar och ett litet pentry. Vatten, wc och dusch finns i servicehuset. Vedeldad kamin finns i stugan.